Event container Nijmegen

Unit huren en standbouw

Het inzetten van een event container in Nijmegen kan net even dat stuk extra bieden dat uw (potentiële) klanten nodig kunnen hebben om uw deelname aan een evenement tot een doorslaand succes te maken. Communits is gespecialiseerd in container verhuur in Nijmegen en op tal van andere plaatsen in binnen- en buitenland de precies op maat gemaakte event container die voldoet aan uw wensen en eisen. Ga met ons in gesprek over de mogelijkheden van een glazen event unit, bouwunits, pop-up container en mobiele showrooms. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen van de soorten event container die wij ontwerpen en realiseren.

Glazen box uitschuifbaar

Wilt u in Nijmegen of elders een stand huren bij een evenement en weet u nog niet precies hoe u deze met unit bouw wilt inrichten? Neem dan vrijblijvend contact op met Communits voor informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden om te komen tot het eindresultaat dat precies bij u en uw bedrijf past.

Wat kan Communits voor u betekenen met een event container in Nijmegen?

Communits zorgt voor het volledige traject en levert op basis van uw wensen het ontwerp en de realisatie van uw event container. In welke vorm u deze ook wilt, wij passen alles volgens maatwerk aan. Wilt u een buitenstand of event container op een bijzondere locatie? Wij maken het mogelijk en zo zijn er nog vele voorbeelden te noemen van projecten die wij in Nijmegen en op andere plaatsen hebben gerealiseerd.

Onze activiteiten in Nijmegen, Nederland en België

Wij noemen u graag een aantal voorbeelden van een soort event container die wij eerder bij u in Nijmegen en op andere plaatsen hebben gerealiseerd. Misschien zit uw gewenste soort container of type unitbouw er wel direct bij:

  • Buitenstands voor alle soorten weertype
  • Mobiele showrooms met precies de uitstraling die u wenst
  • Pop-up shops voor uw flexibele verkooppunt
  • Event container verhuur op iedere locatie en bij ieder evenement
  • Het event vippaviljoen als het neusje van de zalm voor uw klanten
20 voet glazen box

Heeft u een andere soort standbouw of unitbouw op het oog en wilt u daar meer informatie over ontvangen? Neem dan gewoon eens contact met ons op. Wij hebben voor bijna alle toepassingen wel een oplossing.

Kies ook voor een event container in Nijmegen van Communits

Neem contact op met Communits, bereikbaar via telefoonnummer 06-51913928 of stuur een e-mail naar twan@communits.eu voor meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor een event container in Nijmegen.