Standbouw

Uw uitstraling op de beursvloer

Standbouw is een belangrijk onderdeel bij de totstandkoming van het succes dat u als bedrijf weet te behalen op de beursvloer. Dit geldt uiteraard niet alleen voor beurzen, maar voor tal van evenementen waar u als bedrijf of organisatie zichzelf wilt presenteren aan klanten en prospecten. Communits is een bedrijf uit Eindhoven dat haar diensten levert in België en Nederland. Wij nemen de volledige ontwerpfase en de uiteindelijke realisatie voor onze rekening. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ons voor een gedeelte van uw werkzaamheden in te schakelen. Wat dat betreft zijn we volkomen flexibel in onze aanpak.

Communits box met dakterrass

De aanpak van Communits bij standbouw

Communits verzorgt niet uitsluitend uw standbouw, maar levert daarnaast ook verschillende ontwerpen en eindproducten op het gebied van event support. Daarbij leveren we altijd maatwerk. We luisteren goed naar uw wensen en specificaties en voor de communicatie heeft u een vaste accountmedewerker tot uw beschikking. Zo houden we de lijnen kort en zijn we altijd in staat om het maatwerk te leveren dat naadloos bij uw opdracht past. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om uw aankomende evenement met ons te bespreken. Wellicht krijgt u nieuwe inzichten en weten wij ideeën aan te dragen die uitstekend passen bij het eindresultaat dat u voor het evenement al in gedachten had. Heeft u nog geen idee over uw aanpak en wie u daarvoor in gaat schakelen? Neem dan ook zeker contact met ons op. Wij helpen u graag verder op weg.

Mogelijkheden in standbouw

Er zijn legio toepassingen van standbouw te bedenken. Bij Communits realiseren en ontwerpen wij de stand, zoals die door u bedacht is. Met onze deskundigheid en inbreng, zorgen we samen voor een perfect resultaat in standbouw. Wij realiseren alle mogelijke soorten standbouw, waarbij u kunt denken aan:

  • Pop-up shops
  • Event vippaviljoens
  • Buitenstands
  • Glazen units

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Heeft u wellicht een ander soort idee of wens voor standbouw? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat Communits ook uw standbouw verzorgen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Communits u te bieden heeft op het gebied van standbouw? Neem dan contact met ons op. Communits is bereikbaar via telefoonnummer 06-51913928 of met een e-mail aan twan@communits.eu. Wij geven u graag de informatie die u nodig heeft om een beslissing te kunnen nemen over uw standbouw.