Over Communits

Over Communits

Communits timeline

Communits BV is opgericht in 2013 door Twan Appelhof. Na een aantal jaren opstarten in een kleine hal met minimale capaciteit, groeiden we al snel door naar de locatie in Best. Hier kregen we een groot magazijn, kantoor en werkplaats tot onze beschikking.

In 2020 voegden Jorn van de Waarsenburg en Dior van de Waarsenburg zich bij Communits, met als doel om gezond verder te groeien en onze positie in de markt te verstevigen. En niet te vergeten om veel ervaring op te doen, plezier te maken en persoonlijke ontwikkeling te faciliteren.

Sinds begin 2020 zijn de taken verdeeld onder drie personen: Twan Appelhof voor sales, ontwikkeling en creatie; Jorn van de Waarsenburg voor financiën; en Dior van de Waarsenburg voor realisatie en planning. In drukke tijden houden we er allemaal van om onze prachtige projecten samen te realiseren, onze handen uit de mouwen te steken en te werken op de mooiste locaties in Europa (en de wereld)!

Betrokken team

Over Communits

Binnen Communits werken we met een sterk projectteam. We hebben een interne ontwerpstudio waar we met veel creativiteit werken aan de sterkste concepten. Ons projectteam lost de meest ingewikkelde logistieke problemen op, die vaak gepaard gaan met internationale projecten en roadshows. Daag ons uit met uw project!
VEELZIJDIGE OPLOSSINGEN

Wij werken onder andere samen met de volgende merken

Vragen over ons bedrijf?
Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie dan kunt u het formulier invullen waarna we spoedig contact met u opnemen.