BEKIJK ONZE EVENTCONTAINERS

Voor alle toepassingen een passende eventcontainer
Glazen event units

Grey line modulair

Razendsnel en veelzijdig bouwsysteem dat volledig aangepast kan worden aan de wensen van uw project. De afmetingen en indeling past gegarandeerd bij de beschikbare ruimte.

We hebben dit concept ontwikkeld om snel en efficiënt te werken. Het is een beproefd systeem waarmee al veel successen voor onze klanten zijn behaald.

Het is zowel binnen- als buiten inzetbaar op beurzen en events als een zeer veelzijdige marketingtool voor uw live communicatieprojecten.

Naast de glazen units bieden we ook een VIP-paviljoen van twee etages, geconstrueerd door middel van twee 40ft zeecontainers. Dit paviljoen is te transporteren met zeevracht en daardoor wereldwijd inzetbaar.

Mobiele showroom

Blackline popup showroom

Een premium mobiele showroom op elke locatie geleverd. Uw product staat hiermee in de spotlights direct te midden van uw doelgroep. We hebben deze unit speciaal ontworpen voor maximale transparantie en luxe uitstraling. Een LED-plafond brengt uw auto, motor of ander product stijlvol onder de aandacht bij de bezoekers en de grote raampartijen zonder raamstijlen geven maximaal zicht op uw producten. Deze pop-up showroom is zowel enkel als dubbel te gebruiken.
Festival units

Blackline festival

Deze robuuste zeecontainers brengen uw product stijlvol onder de aandacht bij de doelgroep op festivals. Veel ruimte voor branding en eye-catchers op het dak zorgen voor maximale herkenning in de drukte. We bieden twee varianten van deze container - voor een productpresentatie, proeverij of sampling hebben we een full-side-acces-container ontworpen. Voor bardoeleinden hebben we een speciale container met aan de voorzijde een lange klep voor uitgifte van drankjes, hapjes of samples.
Beurs en roadshow container

Blackline slide out

De ruimte van twee containers in één. Deze container is de perfecte tool voor een zeer breed scala aan toepassingen. Hij doet eenvoudig dienst als pop-up showroom, hospitality unit, beursstand of roadshow. Hij is razendsnel geplaatst en u bent binnen een uur klaar om bezoekers te ontvangen. Met een volledige airco en verwarming zorgen we voor de juiste atmosfeer binnen.
Expositie container

Blackline showcase

Deze units zijn speciaal ontworpen voor het exposeren van objecten als auto’s, motoren en andere grote, zware objecten. Doordat alle units standalone geproduceerd zijn, kunnen we de lay-out van uw expositie gegarandeerd inpassen. Een tentdak over het geheel geeft u de mogelijkheid om uw gasten onder te dompelen in uw eigen gewenste ambiance. Met licht, geluid en aankleding creëren we op een efficiënte manier een ideale setting voor uw expositie.
Studio

Blackline Studio

Hoogwaardig afgewerkte dubbele of driedubbele mobiele studio, uitermate geschikt als mobiele radio of televisie studio. Deze units zijn aan alle zijden voorzien van glas voor maximale transparantie.

Deze units lenen zich ook als luxe showroom voor premium merkpresentaties voor bijvoorbeeld de Automotive branche.

Showroom

Blackline XXL showroom

Hoogwaardig afgewerkte multi inzetbare promotionele ruimte. Door het hoog afwerkingsniveau is deze unit uitermate geschikt als mobiele showroom, beursstand of voor andere promotionele activiteiten op locatie.

Vragen over onze producten?
Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie dan kunt u het formulier invullen waarna we spoedig contact met u opnemen.