Event container Gent

Standbouw, bouwunits en pop-up containers

Een event container in Gent, maar ook op andere plaatsen in België en Nederland kan een geweldige uitkomst bieden als u een evenement organiseert of daaraan deelneemt en moet voorzien in de standbouw en de inrichting daarvan. Bij Communits heeft u ruime keus uit diverse containers. Het is allemaal afhankelijk van uw persoonlijke wensen en bij Communits in Eindhoven maken we dat allemaal waar met onze persoonlijke aanpak in ontwerp en realisatie.

Opzet van een event container in Gent

Bij een klant in Gent was een evenement aanstaande dat in de vrije natuur plaats zou vinden. In België geldt nou eenmaal geen garantie op droog weer en dus werd de vraag voorgelegd of er mogelijkheden waren om het evenement gedeeltelijk met buitenstands in te richten. Deze vraag om een bijzonder soort event container krijgen we bij Communits regelmatig. In goed overleg met de mensen in Gent werd het aantal voor de event containers bepaald. Het aantal te verwachten bezoekers in Gent was hierbij bepalend en daarmee kon de capaciteit per event container worden vastgesteld. De indeling werd gemaakt in de stijl van het evenement en de stand kon worden ingedeeld en worden voorzien aan de buitenkant van marketing- en nuttige informatie voor de bezoekers. Bepalend voor het succes is hier dat we goed naar de klant hebben geluisterd en de wensen in ontwerp en realisatie van de unitbouw waar hebben kunnen maken.

Waar kunt u gebruik van maken bij Communits in Gent?

Kies uit onze flexibele oplossingen in container verhuur en profiteer van de variaties aan mogelijkheden die we kunnen bieden in event container ontwerp en realisatie. Wij bieden u, onder meer:

ingericht Communits glazen box meerdere geplaatst

Heeft u een vraag over een ander type toepassing voor een event container? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op om uw idee te bespreken. Er is vrijwel altijd wel een oplossing zodat u een perfecte event container krijgt.

Bel of mail Communits voor uw event container in Gent

Heeft u belangstelling om een afspraak te maken met een van onze specialisten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u in Gent kunnen bieden? Neem dan contact op met Communits, bereikbaar via telefoonnummer +31(06)-51913928 of stuur uw e-mail met vragen over de mogelijkheden om een event container in Gent in te zetten naar twan@communits.eu.