Event container Den Haag

Containers in veel variaties

Een event container in Den Haag met een bijzondere uitstraling en perfect passend bij de uitstraling van uw bedrijf komt, heel goed mogelijk, van Communits. Communits is een creatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en realisatie van de event container. Juist deze event container die exact past bij hetgeen u aan uitstraling mee wilde geven, is de expertise van Communits. Ook voor u in Den Haag verzorgen wij graag het ontwerp en de realisatie van een glazen event unit, event vippaviljoen of bijvoorbeeld, de buitenstands die passend zijn voor uw deelname aan een evenement. Als organisator van een evenement, wellicht in Den Haag, kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Wij zorgen dan voor de standbouw, de unitbouw op individueel en collectief niveau en een container die met creatief inzicht en respect voor uw wensen is ingedeeld.

20 Voet evenementen container
aankleding communits evenementenbox 20 voet

Pop-up container in Den Haag

Overal in België en Nederland realiseren wij pop-up shops. Een pop-up shop of pop-up container is ideaal als u tijdelijk op een plaats een verkooppunt wilt inrichten. Dat kan soms zelfs voor meerdere jaren zijn als dit in het beleid van een gemeente past. In ieder geval heeft een pop-up shop altijd een tijdelijk karakter. Er zijn voorbeelden van pop-up shops die slechts een dag bestonden. Denk hierbij aan evenementen of speciale promotieacties. Met de introductie van een nieuw product heeft u met de tijdelijke pop-up shop als event container een ideale manier te pakken om binnen zeer korte tijd een hoge exposurewaarde te krijgen.

Container verhuur en standbouw in Den Haag

Wij bieden u tal van mogelijkheden in de verhuur, maar ook als u een event container voor permanent gebruik wilt kopen. Soms is dat voordeliger, omdat u de kosten eenmalig heeft. Realiseert u zich wel dat een unit huren, stand huren of een event container in Den Haag bestellen de voordelen heeft van eenmalig flexibel gebruik.

Bovendien heeft u bij een volgende gelegenheid keuze voor een volledig ander ontwerp zodat u makkelijk aanpassingen kunt doorvoeren. Kiest u bij Communits in Den Haag bijvoorbeeld voor:

  • Container verhuur in alle mogelijke soorten en maten
  • Unitbouw, inhuur van personeel of als compleet traject
  • Een stand huren
  • Standbouw, inhuur van personeel en de stand zelf huren

Neem contact met ons op voor andere mogelijkheden van een event container.

Evenementen box 20 voet

Uw event container in Den haag

Neem contact op met Communits, bereikbaar via telefoonnummer 06-51913928 of stuur een e-mail naar twan@communits.eu. Wij leveren uw event container in Den haag.