Event container Brussel

Standbouw in België en Nederland

Bij Communits in Nederland heeft u een ruime keuze in mogelijkheden voor een event container in Brussel en overal in België en Nederland. Communits is gevestigd in het zuiden van Nederland en is binnen korte tijd bij u in Brussel om te zorgen voor het ontwerp en de realisatie van een event container die precies past bij uw wensen en de uitstraling die u voor uw bedrijf of organisatie voor ogen heeft. Heeft u bijzondere wensen of twijfelt u aan de mogelijkheden die uw wensen bieden? Neem dan zeker contact met ons op. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de nauwkeurige uitvoering van uw wensen en het vertalen van uw wensen naar de inrichting van de event container. Meent u dat een event container altijd een standaard container is en dat u zelf voor de inrichting moet zorgen als u een container verhuur bedrijf inschakelt? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden; die zijn namelijk een stuk uitgebreider dan u zou denken.

Voorbeeld op locatie in Brussel

Voor een organisatie in Brussel mochten wij een event vippaviljoen plaatsen dat tijdelijk werd gebruikt om de belangrijkste gasten van een geriefelijke omgeving te voorzien. Wil u ook zo’n stand huren? Neem dan contact met ons op.

Communits box met dakterrass
Evenementen box 20 voet

De keuze voor een event container in Brussel van Communits

We geven u graag een overzicht van de mogelijkheden om via onze event container verhuur, standbouw en unitbouw te zorgen dat uw activiteiten in Brussel optimaal worden ondersteund met onze diensten en producten:

  • Glazen event unit
  • Event vippaviljoen
  • Buitenstand, van eenvoudig tot super-de-luxe
  • Mobiele showrooms

Een mobiele showroom is nog flexibeler te gebruiken dan een pop-up store. Immers, de pop-up store blijft afhankelijk van een vaste locatie waar ze enige tijd wordt geplaatst. De keuze voor een mobiele showroom geeft u de mogelijkheid om te schakelen naar de plaats waar u op dat moment uw klanten wilt bereiken. Wij vertellen u graag meer over de verschillen en meest geschikte inzetbaarheid van deze unitbouw in een persoonlijk gesprek of telefonisch. U bereikt ons via onderstaande gegevens.

Wie kiest u als uw leverancier van een event container in Brussel?

Heeft u belangstelling voor meer informatie over de mogelijkheden die Communits u kan bieden met een event container? Neem dan vanuit Brussel of andere Belgische plaatsen contact op met Communits in Eindhoven. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31(0)6-51913928 of met een e-mail aan twan@communits.eu. Communits zorgt voor de perfecte omlijsting van uw evenement met een event container in Brussel.