Pop-up container

Snelle oplossingen met eenvoudige en slimme middelen

Een pop-up container geniet een toenemende populariteit onder, met name, ondernemers die op een snelle en voordelige manier een dienst of product onder de aandacht willen brengen. De kracht van deze pop-up toepassingen is gelegen in het feit dat vaste voorbijgangers in het straatbeeld plotseling een pop-up unit zien verschijnen en dat dit iedere keer opnieuw de aandacht van nieuwe mensen trekt. Dit is een ideale manier om de aandacht te krijgen voor innovaties, tijdelijke producten of snelle efficiënte dienstverlening die precies past bij de wensen van uw publiek. Heeft u zelf al eens gedacht over de mogelijkheden om gebruik te maken van zo’n container voor uw bedrijf of de promotie van een bepaald product of dienst?

glazen popup container festivals

Neem dan eens vrijblijvend contact op met Communits in Eindhoven om te bekijken welke mogelijkheden u heeft om ook gebruik te maken van een unit die er zomaar ineens is en welk effect dit kan hebben op uw (potentiële) klanten.

De opkomst van de pop-up container

Heeft u het wellicht gezien in een televisieprogramma of op internet? De pop-up unit in Rotterdam met de mogelijkheid om de agressie te botvieren op objecten die in de container zijn geplaatst. Alles mag kapot en de container is ervoor bestemd. Zomaar een recente toepassing van plotseling opduikende containers die zorgen voor beweging in het straatbeeld en een noviteit in de buurt. Dit is natuurlijk ook gewoon mogelijk met uw idee. Dat hoeft dan niet direct een plek te zijn waar mensen hun agressie op een goede manier kwijt kunnen, maar misschien heeft u wel een idee dat uniek is en goede slagingskansen heeft. Neem dan gewoon eens contact met ons op om het idee te bespreken.

Voor een event container en meer gaat u naar Communits

Wij noemen u een aantal voorbeelden van de mogelijkheden:

  • Pop-up shop
  • Mobiele etalage
  • Event unit op maat
  • Buitenpaviljoen voor vips
  • Glazen units met optimale zichtbaarheid en zeer geschikt om te beplakken

Kies voor een pop-up container van Communits

Communits levert veel toepassing in pop-up formaat. Dit toenemende fenomeen in het Nederlandse en Belgische straatbeeld kent een toenemende populariteit in onze landen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u met zo’n container of een van onze andere oplossingen met een container kunnen bieden? Dan neemt u contact op met Communits, bereikbaar via telefoonnummer 06-51913928 of stuur een e-mail naar twan@communits.eu. Wij zijn uw ideale partner als het gaat om een pop-up container.