BEKIJK ONZE EVENTCONTAINERS

Voor alle toepassingen een passende eventcontainer
Glazen event units

Grey line modulair

Razend snel en veelzijdig bouwsysteem wat volledig aangepast kan worden aan de wensen van uw project. De afmeting en indeling past altijd bij de beschikbare ruimte.

We hebben dit concept ontwikkeld om snel en efficiënt te werken. Het is een beproefd systeem waarmee al veel successen van onze klanten zijn behaald.

Het is zowel binnen- als buiten te gebruiken op beurzen en events als een zeer veelzijdig marketingtool voor uw live communicatie projecten.

Naast de glazen units bieden we ook een VIP paviljoen van 2 etages geconstrueerd uit 2x 40ft zeecontainers. Dit paviljoen is te transporteren met zeevracht, dus wereldwijd inzetbaar.

Mobiele showroom

Blackline popup showroom

Een premium mobiele showroom op elke locatie geleverd. Uw product staat hiermee in de spotlights direct tussen uw doelgroep. We hebben deze unit speciaal ontworpen voor maximale transparantie en luxe uitstraling. Een LED plafond brengt uw auto, motor of ander product stijlvol onder de aandacht bij de bezoekers. Deze popup showroom is zowel enkel als dubbel te gebruiken, de grote raampartijen zonder raamstijlen geven maximaal zicht op uw producten.
Festival units

Blackline festival

Deze robuuste zeecontainers brengen uw product stijlvol onder de aandacht bij doelgroepen op festivals. Veel ruimte voor branding en eye catchers op het dak zorgen voor maximale herkenning in de drukte. We bieden 2 varianten van deze container, voor een productpresentatie, tasting of sampling hebben we een full side acces container ontworpen. Voor bardoeleinden hebben we een speciale container met aan de voorzijde een lange klep voor uitgifte van drankjes, hapjes of samples.
Beurs en roadshow container

Blackline slide out

De ruimte van 2 containers in 1. Deze container is de perfecte tool voor een heel breed scala aan toepassingen. Hij doet eenvoudig dienst als popup showroom, hospitality unit, beursstand of roadshow. Hij is razend snel geplaatst en u bent binnen een uur klaar om bezoekers te ontvangen. Volledig ingericht met airco en verwarming zorgen we voor de juiste atmosfeer binnen.
Expositie container

Blackline showcase

Deze units zijn speciaal ontworpen voor het exposeren van objecten als auto’s, motoren en andere grote zware objecten. Doordat alle units standalone zijn geproduceerd kunnen we de layout van uw expositie altijd inpassen. Een tentdak over het geheel geeft u de mogelijkheid om uw gasten onder te dompelen in uw eigen gewenste ambiance. Met licht, geluid en aankleding creëren we op een efficiënte manier een ideale setting voor uw expositie.

Vragen over "productnaam"?
Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie dan kunt u het formulier invullen waarna we spoedig contact met u opnemen.