Unit huren

Waarom kopen niet altijd de beste keuze is

Een unit huren is meestal de beste optie als u slechts een enkele keer gebruikmaakt van een unit. Heeft u bijvoorbeeld een incidentele keer een unit nodig voor een beurs, evenement of als buitenstand? Dan is het aan te raden om niet te kopen, maar om te huren. De unit zal u onder de streep immers veel minder kosten dan het kopen van een unit die u slecht eenmalig of een enkele keer gebruikt.

Communits begrijpt de wensen van haar klanten en denkt mee om de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom hebben wij een uitgekiend assortiment en maatwerkoplossingen die voorzien in uw behoefte om een unit te huren.

dijmex

Waar kunt u op rekenen als u bij ons gaat huren?

Communits is niet voor niets specialist in het ontwerp en de realisatie van event containers en precies die unit die u voor uw project of evenement wilt huren. Bij ons krijgt u de garantie dat wij vooraf zorgen voor een maatwerk specificatie in een offerte. Daar staat uiteraard ook een helder overzicht van de prijzen in. Wij vinden het belangrijk om u altijd goed te informeren over de voortgang van uw opdracht en houden niet van vervelende kosten waar u pas achteraf mee wordt geconfronteerd. Daarnaast mag u rekenen op precies dat maatwerk dat u de extra stap laat maken voor de beste presentatie.

Kies voor een bouwunit of een van onze andere mogelijkheden

Wij bieden u een ruime keuze in de mogelijkheden om te huren. Wij noemen u een aantal voorbeelden van veelgevraagde units:

  • Bouwunits voor kort of langer gebruik in projecten
  • Glazen event units die een bepaalde gewenste sfeer weten te maken
  • Mobiele showrooms om uw noviteit of bijzonder product te promoten
  • De inmiddels zeer populaire pop-up shop

Heeft u aanvullende vragen of wilt u weten welk soort event container of units voor u het meest geschikt zijn? Neem dan via onderstaande gegevens vrijblijvend contact met ons op.

DIY Barbershop Communits evenementen popup shop

Kies nu ook voor Communits om uw unit te huren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Communits biedt om een container te huren of een unit tijdelijk in te zetten voor uw evenement of project? Neem dan contact op met Communits. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-51913928. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar twan@communits.eu. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de wensen en voorwaarden om een unit te huren met u te bespreken.