2016-04-18 14.16.14

Event container 20 voets

Met deze veelzijdige event container realiseert u in korte tijd een mobiele presentatie voor tal van toepassingen. De container is binnen een uur opgebouwd en gebruiksklaar.

Uitermate geschikt voor beursdeelnames, festivalpromoties of om zichtbaarheid te genereren op een sportevent. U bent volledig mobiel met waar u uw merk of organisatie in de spotlight wil zetten.

Technische informatie

De units hebben een afmeting van 606×2440 cm en zijn 285 cm hoog. Doordat we een modulair wandsysteem gebruiken zijn we flexibel in het vormgeven van de gevel. De units hebben standaard een afsluitbare glazen schuifwand aan de voorzijde; alle overige zijden kunnen we invullen met gesloten panelen of glazen wanden.

Voor extra ruimte kunnen we het dak voorzien van een terrasvlonder met valbeveiliging. Hiermee biedt u uw gasten een indrukwekkend uitzicht en een comfortabele plek om met elkaar te converseren.

Event container 1

Dakterras

Bezorg uw gasten een uniek uitzicht door ze uit te nodigen op uw dakterras. Elke container kunnen we voorzien van een dakterras met trap op de gewenste zijde. Uiteraard is het terras rondom voorzien van railingen. Deze kunnen we gewenst ook volledig aankleden met uw huisstijl.