Een tijdelijke oplossing die precies past

Een event container biedt uitkomst in situaties waar u niet zomaar met een tafeltje en stoeltje in de beursruimte wilt staan en/of ook buiten gebruik wilt maken van iets meer dan een losse tent met misschien een banner of spandoek. Met een container maakt u een betere impressie voor uw klanten en potentiële nieuwkomers met belangstelling voor uw producten en diensten. Communits is graag uw partner die meedenkt over de mogelijkheden om ook van uw event een succes te maken met een container of andere toepassing die u de extra’s geeft die uw organisatie of bedrijf wenst.

Over Communits

Communits is een bedrijf in Eindhoven dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van units voor evenementen en incidentele toepassingen. Wij werken door heel Nederland en België met ons totaalconcept voor opdrachtgevers uit verschillende branches in het bedrijfsleven en voor organisaties die prijs stellen op een maatwerkaanpak tijdens deelname aan evenementen.
Wij zorgen met een goede voorbereiding, een uitstekend oor voor uw wensen en eisen en een gedegen offerte met scherpe prijzen voor de basis om een succesvolle realisering van uw project te behalen.

Ons portfolio van event containers

We hebben diverse eventcontainers beschikbaar voor alle voorkomende event promoties. Het productportfolio bestaat uit de volgende objecten:

  • 2x 40ft Zeecontainer met beide lange zijden neerklapbaar
  • 2x 20ft full side acces container met 3 zijden open
  • 2x dakterras element met trap e railing voor een bijzonder uitzicht op uw evenement
Festival container

Wat kunt u met een container tijdens een event doen?

Wij werken veel voor opdrachtgevers die een container bij ons huren of aanschaffen voor de volgende soorten evenementen:

  • Een beurs
  • Een festival of concert
  • Een event, binnen en/of buiten
  • Een calamiteit waar een event container nodig is
  • Een bouwproject waar een container van pas komt

Staat uw soort evenement er niet bij, maar heeft u wel behoefte aan advies of een onderwerp waar u een van onze producten bij kunt gebruiken of heeft u gewoon een vraag over onze aanpak? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Uw event container komt binnenkort toch ook van Communits?

Communits is u graag van dienst met het ontwerp en de realisatie van event containers. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u in Nederland en België te bieden bij de ondersteuning van uw event, beurs of tijdelijke container op locatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-51913928 of stuur een e-mail naar twan@communits.eu. Communits is uw specialist voor het ontwerp en realisatie van een event container.

Event container Den Bosch
Stand container huren Brussel